Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-18h)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
03.12.2022
filifilipití je zde
hořčici se věnujeme naplno, tak jsme vymysleli a vyrobili jedinečné filifilipiti.cz číst celé
Zobrazit všechny novinky
Kancelář a vývojové centrum filifili

Jana Masaryka 257/26,        120 00 Praha 2 - Vinohrady (návštěvy jen po dohodě termínu)

  1. Úvod
  2. MED
MED

U všech průmyslových hořčic se používá převážně rafinovaný řepný cukr. My jsme cukr nahradili nutričně bohatším včelím medem. Pro maximální eliminaci nákupu nekvalitních či pančovaných medů jsme navázali spolupráci s ověřenými lokálními medaři.

Asi neni třeba vyzvedávat přidanou hodnotu medu nad rafinovaným cukrem. My jsme si vše ještě při nesčetných testech prověřili i senzoricky. Med v hořčici vždy zvítězil nad rafinovaným cukrem.

Nemalou roli, zjištěnou při testování, hraje i stabilizační účinek medu nad rafinovaným cukrem, což jen podtrhuje fakt o (nejen) antibakreriálních vlastnostech medu.